Menu

Werkwijze

Hoe onze professionals werken

Daar waar het nodig is zetten wij ervaren marketing professionals in. Marketingkracht op afroep. Zij hebben naast hun eigen kennis en kunde ook nog een compleet marketingbureau achter zich. Hierdoor krijg je dus eigenlijk voor 1 professional, een heel team. Bij boo! ontdekken we ook graag samen met de klant het onbegane pad. Het resultaat: ’unexpected business opportunities’. Bekijk hieronder stapsgewijs hoe dat eruit ziet.

How we boo it!

Stap1-werkwijze-booprofessionals

1. We bepalen wat nodig is

Na een eerste consult of call met onze strateeg kunnen we bepalen welke capaciteit er nodig is. Is dat strategie, communicatie en/of design? De juiste professional leveren we nog binnen 1 week.

Stap2-werkwijze-booprofessionals

2. De professional gaat aan de slag

Onze professional gaat direct aan de slag met de running business en bekijkt waar kansen liggen voor de toekomst. We leveren resultaat en ontdekken tegelijkertijd pijnpunten.

Stap3-werkwijze-booprofessionals

3. We checken progressie

Elke week komen de professionals naar het boo!kantoor om over hun werk te sparren. Dit doen ze met de strategen en designers van boo! en met elkaar. Zo realiseren we het beste resultaat voor jou en groeien de professionals in hun werk. En dat levert een unieke win-win op!

Stap4-werkwijze-booprofessionals

4. We ronden de klus af

Tijdens dit hele traject dragen we onze kennis en kunde over aan jou en je team. Soms blijven we voor enkele uren per week voor je aan de slag. Meestal heb je ons op een gegeven moment niet meer nodig. Dat is voor ons oké – wij gaan weer als jij zelf verder kunt!

Bekijk onze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen
of neem een kijkje in de projecten die wij voor klanten hebben gerealiseerd.

Wil jij marktkansen pakken?

Gratis consult
  • checked circle red

    Leer onze interim marketing professionals kennen en ontdek wat ze voor jouw business kunnen betekenen.

  • checked circle red

    Ontdek wat we doen op het gebied van strategie, communication en design.

  • checked circle red

    Leer meer over het bouwen van een sterk merk en het ontwikkelen van een goede marketingstrategie. Vrijblijvend!